Villas en vakantiehuizen voor grote groepen - groepsvakantiehuizen

Als u van plan bent om met een grote groep op vakantie te gaan naar Portugal, bekijk dan ons aanbod van groepsvilla's en luxe vakantiehuizen voor groepen. In deze luxe villa's kunnen groepen vanaf 10 personen terecht voor een onvergetelijke vakantie onder de Portugese zon. Het zal u aan niks ontbreken en u hoeft niet bang te zijn voor krappe toestanden. Alle groepsvilla's zijn voorzien van grote slaapkamers en voldoende badkamers. De meeste villa's en vakantiehuizen hebben een groot zwembad en grote terrassen met voldoende meubilair. Natuurlijk ontbreekt de grote barbecue niet waarop grote stukken vlees bereid kunnen worden. Met een grote groep mensen op vakantie naar Portugal is waanzinnig leuk, vooral met een verblijf in een villa of luxe vakantiehuis zodat iedereen bij elkaar is! 

Villa Portugal aanbieders 


 

luxe villa en vakantiehuizen in portugal

vakantie villa portugal arke


Groepsvakantiehuizen en villas in Portugal

groepsaccomodatie portugal groepsbungalow portugal groepsvilla portugalgroepsaccomodatie portugal groepsbungalow portugal groepsvilla portugalgroepsaccomodatie portugal groepsbungalow portugal groepsvilla portugalVakantiehuis villa Caldas: vakantiehuis in Algarve (tot 20 personen)

Deze twee luxe villa’s zijn uitermate geschikt  voor gezelschappen tot 20 personen. Ze zijn bij elkaar gelegen in een prachtige vallei. De villa’s hebben samen 10 slaapkamers en twee unieke design zwembaden! De villa’s zijn omgeven door fraaie tuinen met verlichting. Op de diverse terrassen met meubilair kunt u heerlijk buiten zitten en genieten van de warme Portugese avonden. De twee luxe zwembaden zijn uniek in de wereld! Rondom de zwembaden bevinden zich diverse vijvers met vissen. Erg fijn zijn de ligbedden bij het zwembad zodat u de kinderen goed in de gaten kunt houden. Vanzelfsprekend ontbreekt de grote barbecue niet! De villa’s zijn gelegen in Caldas de Monchique, een dorp bekend de mineraalbaden. Bovenaan de weg naar de villa's zit een restaurant waar je goed kunt eten. De grote supermarkt Carrefour zit op 10 minuten rijden. Deze villa's zijn echt top en zullen uw vakantie tot een groot succes maken.
groepsaccomodatie portugal groepsbungalow portugal groepsvilla portugal